Specialisatie binnen KPlus Kunststoftechniek


KPlus Kunststoftechniek, totaalleverancier in de kunststoffenbranche, gaat zich naast het brede assortiment nu ook specialiseren. De vraag vanuit de markt naar een complete recyclageketen voor plastics, heeft ons ertoe aangezet een aparte business unit op te zetten voor deze ‘tak van sport’.

Onder de naam “Recycling 4 Plastics” bieden wij producten en diensten voor de recycling industrie op het gebied van kunststoffen. In samenwerking met diverse gerenommeerde producenten van hoogwaardige technologische systemen, kunnen wij machines leveren die de gehele recyclageketen omvatten, inclusief de kwaliteitscontrole van het recyclaat (eindproduct). Dit uitgebreide aanbod machines, gecombineerd met de kennis en goede service van KPlus Kunststoftechniek, resulteert in een unieke, niet te evenaren formule.

Klik op het logo Recycling4Plastics voor meer informatie.

Experts in Recycling Machinery


Klik op het logo Recycling 4 Glass, Paper, Textile of Metals voor meer u informatie over Machinery & Equipment die in deze sectoren worden ingezet.

       

Heeft u interesse? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij informeren u graag geheel vrijblijvend over alles op het gebied van recyclagetechnieken en toebehoren.

Uw contactpersoon:
René Boeren
Business Unit Manager Recycling4Plastics.


KPlus Kunststoftechniek | René Boeren print deze pagina